26.06.2019 16:55    

KUTIJICE
PUMPICE
Visual
Visual je sredstvo za čiąćenje staklene povrąine kompjutorskih monitora i televizijskih ekrana. Njegova učinkovitost proizlazi iz fino odabranog sastava njegovih komponena-ta. Naime, jaki statički elektricitet katodne cijevi monitora i ekrana, uzrokuje naglo i obilno nakupljanje 'praąine i drugih nečistoća iz okoline na njihovim povrąinama. Visual ima svojstvo da u isti čas čisti masnoće i praąinu, te uklanja statički naboj. Time se povrąina ekrana temeljito čisti, postaje jasna, a slika je mnogo bistrija i ugo-dnija za oči.

Glassic
Glassic je sredstvo za čiąćenje naočalnih stakala, sastavljeno tako da sa staklene ili plastične povrąine odstrani sve masnoće i nečistoće, koje se vremenom nakupljaju. Redovito čiąćenje naočalnih stakala omogućuje jasnu i čistu sliku i doprinosi odrľa-vanju dobrog vida.
Tehnologija proizvodnje Glassica zahtijeva filtriranje kroz mikro-filtere ąto osigurava da tekućina bude potpuno slobodna od bilo kakvih krutih čestica koje bi mogle oątetiti povrąinu stakla i ugroziti optičku čistoću.

   Copyright © 2003. developed by tramot